Ruilen en retourneren

Retourneren

Producten die online zijn gekocht mogen binnen 10 dagen na het ontvangen van je pakketje geretourneerd worden (op eigen kosten). De producten dienen in nieuwstaat te verkeren: aangehecht prijskaartje, onbeschadigd, zonder vlekken en niet gedragen. Bij twijfel nemen wij de producten niet retour. 

Sale producten mogen niet retour. 

 

Product retourneren? Dit kan binnen 10 dagen. Hoe?

  1. Stuur een e-mail naar info@newinch.nl, vermeld welke producten je terug wil sturen en de reden waarom. 
  2. Vul het retourformulier in en pak dit samen met de producten in. Het formulier vind je onderaan deze pagina. 
  3. Stuur het pakketje naar het adres wat je van ons ontvangen hebt. Bewaar dan altijd het track & trace bonnetje wanneer je de producten terugstuurt totdat je retour verwerkt is.
  4. Wanneer wij de producten in goede orde hebben ontvangen zullen wij binnen 7 dagen het bedrag terugstorten op het rekeningnummer waarmee jij je bestelling hebt geplaatst.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen probleem! Dit is mogelijk binnen 10 dagen na ontvangst van je bestelling. Volg de retourprocedure hierboven en vermeld welke producten je zou willen ruilen. Als wij jouw producten hebben ontvangen sturen wij binnen 7 dagen de nieuwe producten op. Mocht het artikel niet meer voorradig zijn dan stellen wij je zo snel mogelijk op de hoogte. 

 

Het is ook mogelijk om de producten in de winkel in Zelhem retourneren of te ruilen. 

 

Vragen en/of opmerkingen? 

 

Retourformulier PDF