• Voor 17.00 besteld, zelfde dag op de post, ook in het weekend!
Home » Over ons

Over ons

new inch

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen. Wij zijn Ingrid & Chantal en samen zijn wij de eigenaressen van onze mooie winkel New Inch.

In 2010 zijn wij begonnen met onze winkel New Inch aan de Stationsstraat in Zelhem. De naam New Inch is voortgekomen uit onze eigen namen INgrid en CHantal. Met veel liefde verkopen wij hier dames-, kinder- en babykleding en accessoires om de outfit helemaal compleet te maken!

Vanaf heden is het mogelijk om via onze webshop kleding te bestellen, maar je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel!

 

 

 

Rating: 4.5 sterren
38 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke Makkinga
14 dagen geleden

Prachtige winkel met hele leuke kleding. Ik heb alleen het idee dat hetgeen in de winkel hangt niet allemaal op jullie website terug te vinden is. Misschien de keuze in de website nog wat meer uitbreiden?

Ineke
9 maanden geleden

Hele leuke winkel en fijne webshop! Dames staan altijd klaar voor je en helpen goed!

Jannelle Verlangen
een jaar geleden

Super leuke winkel. Altijd leuke kleren voor jong en oud!

Esther
een jaar geleden

Een winkel waar ik altijd kan slagen, fijne hulp bij het uitzoeken, in een prettige sfeer
Dus gewoon top!!!

Ellen Berghuis Nimberg
een jaar geleden

De website is prachtig! Overzichtelijk en duidelijk en werkt goed! Inmiddels al een aantal kledingstukken gekocht en zeer tevreden over de kwaliteit en de fijne hulp in de winkel! Succes dames!

Elles van Lubek
een jaar geleden

Super winkel, super webshop !

Lisette
een jaar geleden

Leuke winkel, mooie merken. Fijn om binnen te lopen en geholpen met combinaties. Website zou zoek functie op maat toegevoegd mogen worden van mij.

Marieke Bulten
een jaar geleden

Ziet er goed en overzichtelijk uit! Top! Fijne winkel, altijd gezellig!

Anja Weenk
een jaar geleden

Mooie winkel met een fijne sfeer. Ruime keuze in mooie merken dames en kinderkleding. Kan altijd goed slagen en kom altijd blij de winkel uit. Medewerkers zijn top!